St. James’s Place | London

Building a treehouse in the centre of London

In the heart of Stockwell, London…

Over 60 helping hands from the City & Kingsway St. James’s Place teams joined us to rebuild an exciting new playground treehouse for local Stockwell charity Oasisplay.

The charity was in desperate need of a new treehouse in their nature garden space. The site is used by thousands of children every year from the local area and is a vital part of the local community, giving children and parents a respite from city life.

We redesigned and built the new treehouse and wheelchair-accessible pathway to give the children lots of ways to run, climb, slide and crawl through the structure. With lots of interactive elements around the treehouse, it aims to keep children of all ages entertained and engaged for many years to come.

Image gallery